TRAMeduca utilitza galetes per millorar la teva experiència al nostre web. Si et sembla bé, continua la teva visita. També pots obtenir més informació llegint la nostra política de privacitat i galetes.

Concurs de relats col·lectius La TRAMa 2017

“La TRAMa, concurs de relats col·lectius”, està convocat pel TRAM i l’ATM. Registrant-se a la pàgina web, els ciutadans esdevenen autors d'una narració col·lectiva en català en la qual també participen escriptors de renom: Maite Carranza, David Cirici, Anna Manso, Care Santos i Jordi Sierra i Fabra.

La participació en aquest concurs literari és gratuïta i està oberta a 150 persones (10 participants per relat) i està dirigida principalment als usuaris del TRAM.
Els participants s'han de comprometre a participar activament del 5 al 31 de maig, i per participar-hi només cal tenir més de 18 anys, escollir un dels relats i estar disponible i participar en línia.

El concurs consisteix a elaborar 15 relats entorn del tramvia. El requisit que han de complir les narracions és que el tramvia sigui escenari, directe o indirecte, de la trama argumental. Tots els participants, escriptors inclosos, s'organitzen en 15 equips de 10 persones que competiran per crear el millor relat.

En aquesta quarta edició de La TRAMa, els títols escollits pels escriptors participants són ben suggeridors: “El conductor fantasma”, “El viatge sense fi”, “Triple mortal”, “Que treballi ta mare”, “L’Àlex no és qui sembla”, “L’home que somniava tramvies” o “Més rails que vols d’ocell”, són alguns dels quinze títols que els participants han de seguir després de les primeres quatre ratlles iniciades per cada escriptor.

El concurs està organitzat i gestionat per Quatre Ratlles, empresa especialitzada en relats col·lectius virtuals, que també és responsable del desenvolupament tecnològic del joc.