TRAMeduca utilitza galetes per millorar la teva experiència al nostre web. Si et sembla bé, continua la teva visita. També pots obtenir més informació llegint la nostra política de privacitat i galetes.

Concurs de relats col·lectius La TRAMa 2016

“La TRAMa, concurs de relats col·lectius”, està convocat pel TRAM i l’ATM. Registrant-se a la pàgina web, els ciutadans esdevenen autors d'una narració col·lectiva en català en la qual també participen escriptors de renom: Anna Manso, Llúcia Ramis, Francesc Serés, Màrius Serra i Sílvia Soler.

La participació en aquest concurs literari d'última generació és gratuïta i està oberta a 150 persones (10 participants per relat) i està dirigida principalment als usuaris del TRAM.
Els participants s'han de comprometre a participar activament durant les tres setmanes del concurs.

El concurs està organitzat i gestionat per Quatre Ratlles, empresa especialitzada en relats col·lectius virtuals, que també és responsable del desenvolupament tecnològic del joc.

El concurs consisteix a elaborar 15 relats entorn del tramvia. El requisit que han de complir les narracions és que el tramvia sigui escenari, directe o indirecte, de la trama argumental. Tots els participants, escriptors inclosos, s'organitzen en 15 equips de 10 persones que competiran per crear el millor relat.
Cada escriptor participarà en l'escriptura de tres relats. Anna Manso, Llúcia Ramis, Francesc Serés, Màrius Serra i Sílvia Soler escriuran el paràgraf inicial que encarrilarà els relats i que la resta de participants haurà de continuar.