TRAMeduca utilitza galetes per millorar la teva experiència al nostre web. Si et sembla bé, continua la teva visita. També pots obtenir més informació llegint la nostra política de privacitat i galetes.

10-12 anys

Aventura't al TRAM

Els nens i nenes han de simular la planificació i la realització d'un viatge amb tramvia, des d'on som fins on volem anar, passant per com i on hem de trobar aquesta informació. L'objectiu és treballar l'autonomia dels nens i nenes i les bones conductes dins del transport públic.

Durada:
1:30 hores
Lloc:
Cotxeres del TRAM

Objectius

 • Sensibilitzar els nens i les nenes sobre la importància de validar el títol.
 • Aprendre com preparar i fer un desplaçament en tramvia, per tal de fomentar l'autonomia dels participants i el civisme a l'hora de viatjar.
 • Conèixer diferents aspectes del tramvia per tal de saber com utilitzar-lo, com trobar la parada que ens va bé, saber com treure un títol de la màquina expenedora i saber interpretar els panells informatius.
 • Reflexionar sobre els transports públics i els seus usos quotidians.

Informació i materials per als educadors

Educació primària

Recursos docents

Recursos pedagògics de l'activitat "Aventura't al TRAM"

Vídeos Aventura't al TRAM

Recursos audiovisuals per complementar l'activitat.

 • El TRAM em porta on vull anar

  Tres persones que el fan servir com a mitjà de transport expliquen com, en el seu dia a dia, el TRAM els facilita poder fer diferents activitats.

 • Els horaris

  Els horaris i la prioritat semafòrica.

 • Tu ens importes

  Consells de seguretat i 'ús del TRAM com a transport públic.

Tots els vídeos

Coneix el TRAM interactiu

Omple el termòmetre del tramvia contestant correctament totes les preguntes i podràs fer un viatge interactiu amb cinc personatges que triis, desprès hauràs de reflexionar una mica sobre el comportament que han tingut dins el tramvia.