TRAMeduca utilitza galetes per millorar la teva experiència al nostre web. Si et sembla bé, continua la teva visita. També pots obtenir més informació llegint la nostra política de privacitat i galetes.

Per un transport públic inclusiu: ILUMINEM-LO

TRAM posa en marxa una campanya per un transport públic inclusiu el Dia Internacional de la Dona, impulsada per la UITP (Unió Internacional dels Transports Públics) i el World Bank Group a nivell internacional. La campanya denuncia la vulnerabilitat en que es troben les dones quan viatgen en transport públic sota el lema “Per un transport públic inclusiu: Il·luminem-lo!”.

La campanya de conscienciació, que reivindica “Transport públic per a mi, per a tu, per a tots”, és el resultat d’un estudi que han realitzat les dues organitzacions internacionals, el qual mostra que el 80% de les dones tenen por de ser assetjades quan viatgen en el transport públic. L’estudi conclou que aquest és un dels principals reptes globals i que és urgent actuar i ajudar a oferir un entorn segur per a tothom.

El Tramvia de Barcelona desplegarà la campanya amb la col·locació de cartells, la difusió de vídeos i a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #PT4ME.

PT4ME