TRAMeduca utilitza galetes per millorar la teva experiència al nostre web. Si et sembla bé, continua la teva visita. També pots obtenir més informació llegint la nostra política de privacitat i galetes.

CONDICIONS DE PROTECCIÓ DE DADES

En compliment de la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les seves dades seran objecte de tractament per Trambaix UTE - Trambesòs UTE com a Responsable del Fitxer, i que pel fet de fer-nos arribar el formulari vostè consent expressament que aquestes dades siguin tractades amb la finalitat que s'hi indica (atendre la seva queixa, reclamació, consulta o suggeriment, la seva sol·licitud de reserves, realitzar la gestió i devolució d'objectes perduts, etc., segons el cas).

Pel fet de facilitar-nos el seu correu electrònic o qualsevol altre mitjà de comunicació electrònic, consent expressament que aquests mitjans siguin utilitzats per al compliment de qualsevol de les finalitats informades.

Per tal de millorar la rapidesa de la seva sol·licitud, les dades es poden cedir a l'Administració, de vegades a través de Tramvia Metropolità, amb la qual cosa el present avís legal serveix com a consentiment inequívoc.

Cal que faciliti totes les dades sol·licitades, amb la garantia que són certes, exactes, completes i actualitzades. Té reconeguts els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament, que podrà exercitar remetent un escrit amb la referència "Protecció de Dades", en el qual haurà de concretar la sol·licitud corresponent i adjuntar fotocòpia del document nacional d'identitat de l'interessat, a l'adreça següent: TRAMBAIX UTE - TRAMBESÒS UTE, Avinguda Barcelona s/n, 08970 Sant Joan Despí (Barcelona).

En compliment de la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació (LSSICE), l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de manera senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció del nostre servei de Newsletter amb novetats. Si vol donar-se de baixa només ens ha d'enviar un correu electrònic amb l'assumpte “BAIXA” des de la seva adreça de correu electrònic a info@tram.cat.