TRAMeduca utilitza galetes per millorar la teva experiència al nostre web. Si et sembla bé, continua la teva visita. També pots obtenir més informació llegint la nostra política de privacitat i galetes.

TRAM Barcelona Open - Fundació Johan Cruyff

TRAM col·labora amb la Fundació Johan Cruyff en el primer torneig internacional de tennis en cadira de rodes de Barcelona, que se celebra del 29 de juny al 2 de juliol al Real Club de Polo.

La Fundació Cruyff posa a la joventut en moviment a través de l'esport. Se centra en realitzar projectes esportius per a infants amb discapacitat i dóna suport al projecte Weelchair Tennis Development Fund (WTDF) des de l'any 2003, pel qual s'ofereixen oportunitats a joves discapacitats en països subdesenvolupats.

L'eslògan del TRAM BARCELONA OPEN-Fundació Johan Cruyff és "Mou el límit". Els valors del torneig són: Superació, Esforç, Perseverança i Companyonia. El TRAM se sent molt identificat amb aquests valors i el fet de ser el transport públic més accessible fa que la col·laboració tingui tot el sentit.

Durant els quatre dies del TRAM BARCELONA OPEN-Fundació Johan Cruyff hi haurà 64 partits en 7 pistes. Masculí: 16 jugadors; femení: 16 jugadores; quad: 8 jugadors; júnior (menors 18 anys): 5 jugadors.

El Real Club de Polo també n'és col·laborador i cedeix tots els seus espais gratuïtament als jugadors i obre les seves portes a tota la ciutadania que vulgui visitar les instal·lacions i gaudir de la força que transmeten tots els jugadors i jugadores de tennis en cadira de rodes. Una experiència realment enriquidora per a tothom.