Casal Infantil La Mina

L'Associació Casal Infantil La Mina és una entitat sense ànim de lucre creada pels propis veïns i veïnes per oferir un servei d'acció social en el lleure amb els infants del barri de La Mina a Sant Adrià de Besòs.

Una associació del i pel barri

La missió de l'associació és la promoció de la infància a través de l'acció amb els infants, les seves famílies i la comunitat, fomentant les seves capacitats educatives, socials i econòmiques per garantir el seu benestar.

Està formada per un grup de persones -famílies del barri, antics usuaris, persones amb un alt vincle afectiu amb el barri i altres tècnics socials que també hi treballen- que de forma voluntària i entregada volen caminar junts en la millora educativa i social del barri de La Mina a Sant Adrià de Besòs.

El valors de l'entitat són: Lideratge veïnal, Compromís, Participació, Transformació Social, Qualitat, Innovació i Responsabilitat.

TRAM col·labora amb l’Associació Casal Infantil La Mina en el compromís de MILLORAR L'ESPAI PÚBLIC PERQUÈ ESDEVINGUI UN ENTORN MÉS EDUCATIU I COMUNITARI PER A LA INFÀNCIA. Amb la finalitat d’afavorir la cohesió social, la convivència, el civisme i la participació en el barri de la Mina de Sant Adrià del Besòs.

Les activitats pels infants en col·laboració amb el TRAM són:
- La festa pels Drets dels Infants.
- El Campament Màgic dels Reis Mags.
- Programa Educarrer.