Cursa Escolar Besòs-Maresme

Més de 740 infants de 7 escoles, corren a la Rambla Prim en la cursa escolar Besòs – Maresme.

L’escola Eduard Marquina organitza la Cursa escolar Besòs-Maresme, una jornada esportiva que enforteix els llaços de convivència entre les diferents cultures que conviuen al barri. La cursa es desenvolupa en un ambient festiu que esdevé una mostra de cohesió social i d'ús civilitzat de la via pública.
El TRAM hi col·labora des de la primera edició amb el patrocini del cost de les samarretes i les bosses obsequi.
Els nens i nenes participants, d’entre 3 i 12 anys són de les escoles: Eduard Marquina, Concepción Arenal, Sant Gabriel, Santa Maria dels Apòstols, Prim, Sagrat Cor i Miró.

Paral·lelament a la cursa s’organitzen altres activitats, com són un taller de dibuix i pintura i diferents activitats per fomentar els hàbits de vida saludable entre els més menuts.

La celebració de la cursa és possible gràcies als mestres, alumnes, exalumnes i voluntaris que s’encarregaran de la seva organització.
Junt amb el TRAM hi col·laboren l’Agència de Salut Pública de Barcelona, la Taula de Salut Comunitària i el Pla de Barris.

Una cursa per la cohesió social al Besòs

Els alumnes i famílies de 7 escoles d’aquest barri s’agrupen a la 5a cursa escolar del Besòs-Maresme, un esdeveniment esportiu que promou els hàbits de vida saludable.

Font: http://educa.barcelona/2017/05/16/una-cursa-per-la-cohesio-social/