Exporecerca Jove

L'Exporecerca Jove és una mostra de treballs de recerca que acull la participació de joves de secundària i batxillerat d'arreu del món. Els objectius principals que es volen aconseguir amb aquesta fira són, entre d'altres, afavorir la recerca entre els joves, l'intercanvi d'experiències i el coneixement potenciant la participació en aquesta i altres fires i congressos d'àmbit nacional i internacional.

La temàtica de les recerques exposades és totalment lliure i els participants mostren els resultats de les seves investigacions en estands habilitats. Durant els tres dies que dura l'exposició, que pot ser visitada per tot tipus de públic, un jurat procedent de diversos àmbits acadèmics i professionals avalua els treballs presentats i el darrer dia es lliuren diferents premis la majoria dels quals es basen en la participació a altres certàmens de caràcter internacional.

TRAM hi participa amb el Premi TRAMeduca. La temàtica dels treballs ha de referir-se al transport públic. El premi consisteix en una jornada a les instal·lacions del TRAM i un obsequi per als membres del grup guanyador.