TRAM, present a la primera edició de l’Smart Mobility World Congress

El TRAM participa en la primera edició de l’Smart Mobility World Congress, a Fira de Barcelona els dies 14, 15 i 16 de novembre del 2017, en el marc de l’Smart City Expo World Congress. El nou certamen, que tindrà periodicitat anual, analitzarà l’impacte del transport intel·ligent i, en aquesta primera edició, reunirà experts de tot el món i empreses líders, per donar a conèixer les últimes innovacions en mobilitat urbana i interurbana.
A l’estand de TRAM a l’Smart Mobility, i a través d’una pantalla interactiva, es podran veure les principals xarxes de tramvia de tot el món i posar a prova els coneixements ferroviaris i tramviaris. A més, dos vídeos mostraran com el tramvia ha ajudat a millorar la qualitat de vida de les ciutats.


La cita del transport intel·ligent

El nou Smart Mobility World Congress organitzat per Fira de Barcelona es presenta com la cimera més important dedicada al transport intel·ligent. Neix de la fusió de BcnRail, el saló de la indústria ferroviària de Fira de Barcelona, i de l’eix de mobilitat del l’Smart City Expo World Congress.

En la seva última edició, celebrada el 2015, BcnRail ja va posar de manifest que el futur del sector ferroviari passava per adaptar les tecnologies smart com a estratègia per assegurar la seva viabilitat com a indústria.


Congrés anual de l’ALAMYS

En el marc de l’Smart Mobility World Congress també se celebrarà el congrés anual i la 31a Assemblea General de l’Associació Llatinoamericana de Metros i Subterranis (ALAMYS). TRAM és una de les empreses amfitriones de l’ALAMYS a Barcelona, juntament amb l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i Transports Metropolitans de Barcelona, d’una cita anual que l’any passat va tenir lloc a Santiago, (Xile) i l’anterior a Lima (Perú).

L’esdeveniment reunirà els operadors i les autoritats del transport urbà per ferrocarril de l’Estat espanyol, Portugal i Amèrica Llatina, per analitzar els beneficis dels sistemes de metro i tramvies en els entorns urbans.

Galeria d'imatges