Una poma per la vida

La poma, en totes les seves varietats, és una de les fruites que més beneficis té per la salut. És antioxidant, depura l’organisme i millora tant la digestió com la fertilitat. A més, és la protagonista de la campanya solidària Una poma per la vida, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple, amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania de les dificultats que pateixen les 7.000 persones afectades per aquesta malaltia a Catalunya.

Els dies 10 i 11 de novembre tothom que vulgui participar i solidaritzar-se amb aquesta causa, podrà comprar una poma solidària als supermercats Condis o via internet. Els fons recaptats es destinaran al programa FEM Feina de la fundació, que impulsa l’ocupabilitat de les persones malaltes, ja que gairebé la meitat d’elles deixen de treballar 3 anys després del diagnòstic, arribant fins al 70% en només 10 anys. TRAM també col·labora amb la campanya Una poma per la vida en una acció de comunicació interna, amb l’adquisició d’una poma per cada empleat per donar visibilitat i conscienciar de la malaltia.

Què és l’Esclerosi Múltiple?


És una malaltia crònica del sistema nerviós central que sol afectar majoritàriament dones d’entre 20 i 40 anys. Fins al moment, es desconeix com s’origina l’esclerosi múltiple, però se sap que té símptomes com fatiga, debilitat o trastorns visuals, entre d’altres. Tampoc es coneix cap cura, però tot i que no és mortal, hi ha diversos tractaments amb fàrmacs i fisioteràpia que alleugen el malestar de la persona. La Fundació Esclerosi Múltiple, gràcies a les donacions i accions solidàries que realitza, ajuda a les persones diagnosticades a millorar la seva qualitat de vida mitjançant serveis de neurorehabilitació, formació i inserció laboral, entre d’altres.

Et sumes a TRAM i a la Fundació Esclerosi Múltiple amb una Poma per la Vida?